Zoeken

Energy

GreenBiz Energy: in de IJmond krijgen wij energie van elkaar

Bij GreenBiz Energy zijn we ons volledig bewust van de complexiteit waarmee ondernemers in de IJmond geconfronteerd worden als het gaat om hun energiegebruik en -behoefte. Daarom zijn we er trots op om innovatieve diensten aan te bieden die bedrijven helpen hun energiekosten te optimaliseren, de energiebehoefte inzichtelijk te maken en zoveel als mogelijk gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Bij GreenBiz Energy kunnen wij u via onze partner EDMIJ dynamische energieprijzen aanbieden. In tegenstelling tot statische tarieven, die vaak niet de meest kosteneffectieve keuze zijn voor uw onderneming, geven we u als ondernemer de mogelijkheid om te profiteren van dynamische energieprijzen. Deze tarieven worden real-time aangepast op basis van schommelingen in de energiemarkt, zodat uw bedrijfsvoering kan worden afgestemd op momenten waarop de energieprijzen het laagst zijn. Denk hierbij aan het optimaliseren van de verwarming en/of koeling van uw pand, het slim opladen van uw wagenpark en het efficiënt inzetten van bedrijfsmiddelen met een hoge energievraag. Een bijkomend voordeel is dat we hierbij optimaal gebruikmaken van de energieoverschotten in het energienetwerk, waardoor hernieuwbare energie maximaal wordt benut en het netwerk wordt ontlast.

Naast het aanbieden van dynamische energietarieven, kunnen wij u ook helpen met waardevolle inzichten in uw energiegebruik dankzij onze partner Infinity. Door middel van kwartiermeterstanden uit te lezen, bieden we ondernemers een gedetailleerd beeld van hun energieverbruik. Met deze waardevolle gegevens kunnen bedrijven gerichte maatregelen nemen om energie te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Tot slot kunnen wij u koppelen aan regionale ondernemers die zich gespecialiseerd hebben in batterijopslagsystemen. Batterijopslagsystemen zijn een revolutionaire technologie om problemen met netcongestie aan te pakken, maar zorgt er ook voor dat bedrijven kunnen profiteren van dynamische energieprijzen en/of zelf hun overschotten van hernieuwbare energie kunnen opslaan.

Bij GreenBiz Energy staan we klaar om ondernemers in de IJmond te ondersteunen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelen en het optimaliseren van hun energiegebruik. Onze kennis en expertise van subsidies worden hier uiteraard niet vergeten. Samen met u streven we ernaar om een interessante business case te creëren, waarin duurzaamheid hand in hand gaat met kostenbesparingen en een positieve impact op het milieu. Neem dus vooral contact met ons op!

De voordelen op een rij!

  • Voor en door ondernemers
  • Wij regelen de overstap
  • Transparant
  • Duurzaam
  • Onafhankelijk
  • Goedkoper