Zoeken

Duurzame Ondernemersborrel Uitgeest-Noord

Wij nodigen jou van harte uit voor de Duurzame Ondernemersbijeenkomst Uitgeest-Noord, georganiseerd in samenwerking met Gemeente Uitgeest en GreenBiz IJmond. Het evenement vindt plaats op 12 oktober van 15.30 uur tot 17.30 uur in het nieuwe, duurzame gebouw van Akerbouw (Geesterweg 6, Uitgeest).

Hoe kan jij als ondernemer nog meer verduurzamen? En wat is de rol van GreenBiz IJmond? Welke gevolgen van netcongestie zien we al en hoe gaan andere ondernemers daarmee om? En wat zijn de voordelen van beter afvalmanagement en een circulaire economie?

Wij delen successen met elkaar en bespreken hoe we elkaar kunnen versterken. Ben jij zelf al actief bezig met het verduurzamen van je bedrijf? Deel jouw ervaring en leer van anderen. Kom meer te weten over de energiescan op maat voor jouw bedrijf om energiekosten te verminderen. Ook hoe wij helpen bij subsidieaanvragen zodat de geadviseerde maatregelen – zoals zonnepanelen, ledverlichting en isolatie - uit het rapport gesubsidieerd worden. Wij vullen samen met jou een subsidieaanvraag in: van begin tot eind. Dat betekent dat wij ondersteunen tot het moment dat het geld op jouw rekening staat.

Meer gezamenlijk optrekken op relevante thema’s: de oprichting van een BIZ

Tijdens het evenement delen we de visie en plannen voor de oprichting van een Bedrijven Investeringszone (BIZ) op Uitgeest Noord, gericht op de bedrijf-overstijgende thema's die steeds crucialer worden. Denk aan verbeterde bereikbaarheid om de logistiek te stroomlijnen, innovatieve stappen richting klimaatadaptatie om het hoofd te bieden aan de stijgende temperaturen en regenval, en duurzame initiatieven die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook onze ecologische voetafdruk verkleinen. Samen kunnen we zorgen voor een veiligere omgeving en de vitaliteit van onze medewerkers stimuleren.

Wat kun je verwachten?

  • Inloop met drankje
  • De duurzame transitie vertaald naar concrete kansen en projecten voor ondernemers
  • Inspirerende ondernemersverhalen en successen
  • Interactieve sessie over nieuw te vormen BIZ Uitgeest-Noord
  • Hapje, netwerken en borrelen

Wij zien uit naar jouw komst en een inspirerende en gezellige bijeenkomst waarbij je volop kansen en mogelijkheden ontdekt om uw onderneming duurzaam te versterken.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens