Zoeken

Stel op 3 november uw duurzaamheidsvragen in het pop-up loket in Beverwijk

Gepubliceerd op 17 oktober 2022

Hoe krijg ik meer werknemers op de fiets naar kantoor? Hoe kan ik in mijn bedrijf het snelst energie en dus geld besparen? Kom langs in het pop-up ondernemersloket van IJmond Bereikbaar en GreenBiz IJmond. Op donderdag 3 november staan we op Breestraat 41 in Beverwijk voor u klaar. U bent tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek over duurzame mobiliteit en energiebesparing.

Kom tijdens de Nationale Klimaatweek, op donderdag 3 november, kennismaken met onze experts op het gebied van duurzame mobiliteit en energiebesparing. Zij vertellen u meer over fiscale mogelijkheden in duurzaam woon-werkverkeer en over subsidies voor duurzame energie-opwek. Wist u dat IJmond Bereikbaar onderzoekt hoe we het laatste stuk woon-werkverkeer van ov-station naar kantoor kunnen verduurzamen? En dat experts van GreenBiz IJmond klaar staan om meer te vertellen over besparen op je energierekening?

En volg op woensdag 2 november van 15.30 tot 16.30 het webinar over energiebesparing
Voor ondernemers in de IJmond organiseert GreenBiz IJmond op woensdag 2 november een webinar. Hier vertelt een adviseur van Klimaatroute waar en hoe er energie te besparen is in midden- en kleinbedrijf én de horeca. Meer informatie en inschrijven kan via www.greenbizijmond.nl/webinar-energiebesparing.

Over IJmond Bereikbaar en GreenBiz IJmond
In de IJmond werken Omgevingsdienst IJmond, gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen en het bedrijfsleven samen aan slimme en duurzame mobiliteit. Voor werkgevers hebben wij een mobiliteitsscan die inzicht geeft in het woon-werkverkeer in uw bedrijf. GreenBiz IJmond werkt samen met overheid en ondernemers aan het verduurzamen van het bedrijf en het bedrijventerrein. Inmiddels weten we dat energie besparen en zelf opwekken flinke kosten kan besparen.