Zoeken

Ben jij ook bij onze GreenBiz IJmond evenementen?

Gepubliceerd op 28 september 2023

Er staan een aantal bijeenkomsten op de planning (mede)georganiseerd door GreenBiz IJmond in oktober. Jij bent er toch ook bij? Hieronder een kort overzicht:

12 oktober: Ondernemersborrel Uitgeest

Op 12 oktober vindt de ondernemersborrel in Uitgeest plaats. Wij delen successen met elkaar en bespreken hoe we elkaar kunnen versterken. Ben jij zelf al actief bezig met het verduurzamen van je bedrijf? Deel jouw ervaring en leer van anderen. Kom meer te weten over de energiescan op maat voor jouw bedrijf om energiekosten te verminderen. Ook hoe wij helpen bij subsidieaanvragen zodat de geadviseerde maatregelen – zoals zonnepanelen, ledverlichting en isolatie - uit het rapport gesubsidieerd worden. Wij vullen samen met jou een subsidieaanvraag in: van begin tot eind. Dat betekent dat wij ondersteunen tot het moment dat het geld op jouw rekening staat. Ook bespreken wij de oprichting van de BIZ Uitgeest.

Aanmelden

Meld je aan en vind op deze pagina meer informatie over het evenement.

19 oktober: uitreiking IJmond Duurzaam Award

Op 19 oktober reiken we voor de tiende keer de IJmond Duurzaam Award uit! Welk bedrijf neemt dit jaar de award in ontvangst? Bakkerij Putter uit Uitgeest, KUUK uit Velsen-Noord en IJmond Timmerfabriek uit Beverwijk maken dit jaar kans op de prijs.

Een mooi programma bij Podiumcafé Toos in Beverwijk

  • Feestelijke bijeenkomst met o.a. Leen Wisker (voorzitter OV IJmond) en Just Zandhuis (directeur Omgevingsdienst IJmond)
  • Spreker Helga van Leur met een inspirerend verhaal over klimaat en duurzaamheid.
  • Uitreiking IJmond Duurzaam Award 2023
  • Netwerken en een heerlijk buffet

Aanmelden

Meld je aan en vind op deze pagina meer informatie over het evenement.

30 oktober: duurzaamheidscongres ‘ondernemen met impact’

Voor alle ondernemers in Velsen, Beverwijk, Uitgeest en Heemskerk organiseren we op 30 oktober hét duurzaamheidscongres van de regio. Het Lokaal Klimaat Akkoord Duurzaam Velsen, GreenBiz IJmond en Citymarketing Velsen slaan de handen ineen. Na dit congres heb je concrete handvatten om (verder) aan de slag te gaan met het verduurzamen van je bedrijf of organisatie. Hiermee kun je vaak flink wat geld besparen én je klanten laten zien dat je gericht bent op de toekomst.

Dus ben je: MKB-ondernemer, evenementenorganisator of houd je je bezig met het verduurzamen van een bedrijf of maatschappelijke organisatie? Dan wil je dit congres niet missen. We organiseren kennissessies op het gebied van circulair werken, energiebesparen en subsidiemogelijkheden, duurzaam management, evenementen en aardgasvrij ondernemen.

Aanmelden

Meld je aan en vind op deze pagina meer informatie over het evenement.