Zoeken

Duurzame Transformatie voor Bedrijventerrein 'De Grote Hout' in Velsen Noord

Gepubliceerd op 19 september 2023

Een veelbelovende ambitie ligt in het verschiet voor bedrijventerrein 'De Grote Hout' in Velsen Noord. Een tiental ondernemers die gevestigd zijn op dit terrein hebben de visie uitgesproken om dit gebied te transformeren tot een gezond, sociaal, veilig, groen en duurzaam park waar iedereen graag wil werken.

Afgelopen 12 september vond de startbijeenkomst bij Libra Energy plaats, waarbij de verschillende deelthema's zijn besproken, alsmede een verkenning van de doelstellingen om deze deelthema's tot een succes te maken. Deze deelthema's omvatten Energiepositief, Duurzame mobiliteit, Samen ondernemen, Leefbaarheid en Groene omgeving. Voor elk van deze thema's hebben verschillende bedrijven zich aangesloten, waarbij ook de gemeente Velsen en IJmond Bereikbaar aansluiten.

De uitvoering van dit ambitieuze project wordt door ons geleid waarbij wij zorgen voor een naadloze samenwerking en coördinatie tussen de betrokken partijen. Met een helder plan voor de komende vijf jaar kijken we uit naar een duurzame toekomst voor 'De Grote Hout'. We staan aan het begin van een veelbelovende reis om het bedrijventerrein te transformeren tot een bloeiende en duurzame werkplek.

Op de hoogte blijven of vragen?

Blijf op de hoogte voor verdere ontwikkelingen in dit spannende project! Aansluiten, vragen en/ of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.